Rockstar Games nästa titel, Red Dead Redemption 2, är inte långt bort och nu har utvecklaren släppt en ny trailer för sitt kommande spel som visar upp spelets öppna värld och vad spelare kan fördriva sin tid i den med.

Det kommande storspelet från Rockstar Games fortsätter att bygga hype inför lanseringen. I den senaste trailern som är en fyra minuter lång video med gameplay från Red Dead Redemption 2 visar spelutvecklaren några av de aktiviteter spelare kommer att kunna underhålla sig med.

Trailern börjar med huvudkaraktären Arthur Morgan i ett handgemäng ombord ett tåg. Sedan får vi se allt möjligt som spelet kommer ett erbjuda. Allt från fiske till vallande av kor, forspaddling eller varför inte spendera tiden med att leka lånehaj?

Trailern ger även en försmak på spelets förstapersonsvy och det ”nya och utökade” Dead Eye-systemet som har omarbetats sedan det första spelet i serien. Berättarrösten i trailern menar att spelare kommer att kunna göra mer eller mindre vad som helst inuti spelvärlden. Dock bör man vara beredd på att ens val kan komma att ha konsekvenser längre fram.

Spelare kommer även att ha möjligheten att göra Arthur Morgan mer personlig genom att välja vad för kläder och vapen han bär. Rockstar har även implementerat möjligheten för spelare att bada sin karaktär, raka hans skägg eller låta honom rida runt som en vildvuxen buske med lortiga kläder.

I skrivande stund har Rockstar Games inte gått ut med ett definitivt svar på frågan: Kommer spelet till PC? Än så länge är det endast Xbox One och Playstation 4-användare som kommer att kunna avnjuta västernäventyret från och med dess lansering den 26 oktober.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid