Vad som kan vara ett av de första livstecknen från ryktade Geforce RTX 3090 Ti kan nu har dykt upp. Detta i form av en bild på vad som ska visa förpackningen för Asus TUF Gaming-version av grafikkortet.

Länge har det ryktats om att Nvidia förbereder en absolut flaggskeppsmodell för sina Ampere-baserade grafikkort. Detta sägs komma i form av Geforce RTX 3090 Ti som påstås komma utrustat med snabbare videominnen och en fullt upplåst GA102-grafikprocessor. Något som skulle innebära 10 752 CUDA-kärnor tillsammans med 24 GB GDDR6X-minne med en påstådd hastighet på över 20 Gbps.

Hemsidan ITHome som stått för bilden nämner dock inga specifika detaljer för grafikkortet. Det enda vi har att gå på är att förpackningen listar PCI Express 4.0 samt GDDR6X-minne och stöd för DLSS. Vilket inte vore speciellt förvånansvärt.

Annons

Ovanstående bild kan som tidigare nämnt vara det första ordentliga livstecknet vi fått från grafikkortet som cirkulerat i rykten under en längre tid. Nvidia förväntas avtäcka enheter i samband med deras CES 2022-event som kommer att hållas den 4 januari. Skulle Nvidia faktiskt ha en uppsättning nyversioner av existerande grafikkort kan vi bara hoppas på en ordentlig tillgång.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid