Den senaste uppsättningen rykten hävdar att Nvidia inte bara kommer lansera RTX 4070 i april utan att vi även kommer få se RTX 4060 och RTX 4060 Ti under månaden därpå.

Nvidia har fortfarande inte spikat några dator för lanseringen av XX60-korten baserade på arkitekturen Ada Lovelace. Gång på gång har det dykt upp bevis på att dessa kan vara precis runt hörnet. Nu hävdar den senaste omgången rykten att de två grafikkorten kommer att sjösättas någon gång under maj månad.

Det är Wccftech som menar att grafikkorten kommer att lanseras i maj. Däremot ges inga specifika lanseringsdatum för något av korten. Nvidia har sedan tidigare ryktats lansera Geforce RTX 4070 framåt mitten av april månad. Nu är det då maj som sägs gälla för de två enheterna under den modellen i prestandahierarkin.

RTX 4090 RTX 3080 12 GB RTX 3090 Ti Suprim X Nvidia RTX 4060

Inte nog med detta. Twitter-profilen MEGAsizeGPU som ofta har ett finger med i spelet när det kommer till läckor menar även att RTX 4050 kommer att lanseras i juni. Något som då skulle innebära tre månader i rad med grafikkortslanseringar. Twitter-profilen menar dock att RTX 4060 Ti kommer lanseras under slutet av maj månad och inget att lanseringsfönster är bestämt för RTX 4060.

Huruvida några av dessa uppgifter visar sig stämma. Är informationen korrekt har vi tre dock en drös grafikkortslanseringar att förvänta oss innan sommaren drar igång.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid