Battlefield 1 är en av årets absolut största spelsläpp och idag lyftes mediaembargor för spelet, vi samlat ett 20-tal tester för att se om BF1 lever upp till hypen.

Battlefield 1 kommer att bli tillgängligt för vanliga spelare först den 21 oktober men redan idag släpps alltså tester och omdömen från spelsajter världen över. När vi ser på de tjugotalt tester som sammanställts är det ingen tvekan om att Battlefield 1 är ett bra spel. Betygen är som alltid spridda men som sämst kammar Battlefield 1 hem 8 av 10 eller 4 av 5 i betyg. Många testare ger dock nära nog full pott och vissa faktiskt just maximal poäng.

Bland höjdpunkterna i spelet nämns inte minst Frostbite 3-motorns imponerande grafik samt något som sägs vara spelseriens i särklass bästa singelplayerkampanj. Multiplayer är stöpt i en liknande form som tidigare Battlefield-titlar där vapen och krigscener från första världskriget ändå ger spelet en unik känsla.

Noterbart är samtidigt att flera medier ännu inte valt att sätta något betyg på Battlefield 1 då man invänter den skarpa lanseringen på fredag då serverbelastning och eventuell barnsjukdomar blir lättare att skönja.

Kommer du att spela Battlefield 1?
Och vad ser du mest fram emot i Dice nya Battlefield-titel?

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid