Small preview image

Vad ska man säga … jag trodde att jag skulle vara lugnare idag, men man märker fortfarande av adrenalinet och dess effekt på hjärtslagen. Överlag var det här en riktigt bra tillställning av Intel. Vi fick ett varmt mottagande, massor av mat och gott om dricka (av alla slag). Vi hade tillgång till riktigt trevlig hårdvara och vi blev mycket imponerande av hur bra allt fungerade. Helgen känns nästan overklig när man tänker tillbaka, vi hade så gott som minimalt med problem. Det bara fungerade.



Vi lyckades nå resultat högt över något annat känt resultat i 3DMark 06, men ni måste komma ihåg att det är flera veckor kvar tills lanseringen och vi är inte de enda med tillgång till bra hårdvara.


Våra vänner från Danmark och Norge lyckades även dom uppnå mycket bra resultat med både liknande hårdvara som den vi använde, men även den tidigare generationen i form av E6550 och QX6850. Lite extrem kylning gjorde biffen. 


3DMark 06  var långt ifrån det enda testet som kördes under helgen. SuperPi 1M bröt ny mark vid ett tillfälle, Aquamark gjorde desamma, 3DMark 01 kommer definitivt att få sina rekord putsade.


Ögonblickens upphetsning fick superlativen att flöda och vi ber om ursäkt för att ha varit lite retsamma tidigare, men syftet var framförallt att dela med sig av så mycket vi kan om de nya processorerna. Vi hoppas ni förstår. 


Sist, men absolut inte minst vill jag tacka för alla e-mail och uppmuntrande PM. Om jag inte svarat alla än, kommer jag göra det under dagen. Det har varit en helg fylld av upplevelser. Jag studsade mer eller mindre runt labbet vid ett tillfälle när vi var riktigt nära att slå uppnå nya storheter.


Om ni vill se Marcus ”Kinc” och Robert ”crotale” överklocka kan ni alltid titta förbi DreamHack Winter 2007, 29 nov – 2 dec. Jag och de andra kommer även vi att finnas där, men överklockningen kommer att skötas av dessa två herrar. Hoppas vi ses där!


//Andreas

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid