Om lite drygt tre dagar kommer Samsung att lansera sitt nya flaggskepp Galaxy S IV på smartphonemarknaden. Nu har det passande nog dykt upp en handfull högupplösta foto som sägs föreställa den nya telefonen och det med en Galaxy S III-inspirerande design och kraftfull hårdvara.

Det finns ingen möjlighet att bekräfta äktheten i bilderna innan den officiella lanseringen men detta verkar onekligen vara om inte annat en färdig designprototyp från Samsung där vi i mjukvaran kan hitta spår för flera av de tidigare ryktade prestandakomponenterna. Bland annat den åttakärniga Exynos 5 Octa-processorn och den integrerade PowerVR SGX544MP-grafikdelen. Skärmen har som väntat en upplösning på 1 080 x 1 920 pixlar, internminnet väger in på 2 gigabyte och operativsystemet är Android 4.2.1 ”Jelly Bean”.

gs4

gs42

Återgår vi till att prata om telefonens design är åtminstone den telefon som fångats på bilderna ganska lik sin föregångare. Förutom vad som verkar vara en aluminiumliknande ram runt telefonen har vi ett kolfiberliknande plastskal med samma blanka finish på baksidan som vi känner igen från Galaxy S III.

gs43

gs44

Det är mycket möjligt att detta inte är den slutgiltiga designen av Galaxy S IV, eller att telefonen som visas på bilderna helt enkelt är en fejk eller en annan modell i Samsungs kommande utbud. Säkert är att vi åtminstone får känna på den riktiga telefonen under natten till fredag då Samsung lanserar sitt flaggskepp i New York. Så håll ögonen öppna inför våra direktrapporter i slutet av veckan.

Källa: Sammobile

Relaterade artiklar:


Annons

7
Leave a Reply

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
TommyGKristian HedendalAnton KarmehedTempelNiQ3 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
triDave
Gäst

Om det stämmer verkar du dessvärre få din plastiga telefon, Anton 😉

Niklas Öryd
Medlem
Niklas Öryd

Trist om den kommer se ut så, lite mer förändringar vore bra.
Varför har dom fortfarande högtalaren på baksidan, fungerar dåligt om man lägger telefonen ned. HTC har nog gjort det rätta med stereohögtalare på framsidan.

Avtagbar batterilucka är trevlig, då kanske dom kan släppa extended battery kit till denna med, som föregåenge telefoner.

Undrar om dom tänkt ha LTE på alla modeller? alltså inte en separat modell som nu.

Spännande inför lansering:D

Tempel
Medlem
Tempel

Tvålkopp!

Kristian Hedendal
Gäst
Kristian Hedendal

Det är väl en Note 2 på bilden???

I artikeln så står det nåt om åttakärnig CPU, men på skärmen står det ju Quad Core!
Verkar skumt…

Kristian Hedendal
Gäst
Kristian Hedendal

Hmm. Fast nu såg jag att kameralampan inte sitter på samma ställe som på min Note 2…
Skumt det här… 😉

TommyG
Gäst
TommyG

😀 kinesisk kopia. Dubbla sim… snarlik Cubot A6589