Serious Sam – The Last Hope i VR är non stop action

En actionorgie i virtuell verklighet!

0

Monstren anfaller och det är bäst du beväpnar dig med kulspruta och lasergevär för de tar aldrig slut. Klassiska PC-titeln Serious Sam kommer i en VR-version och sparar inte på krutet när det gäller action.

Serious Sam är knappast någon nyhet i spelsammanhang men faktum är att en ny version är på väg och det i VR-tappning. Serious Sam – The Last Hope är den första VR-titlen i spelets serie och vi fick testa den på HTC Vive här på Gamescom.

SS_1I tidigare versioner av Serious Sam så har du alltid rört dig framåt för att avancera, något som är svårt att få till på ett smidigt sätt med dagens VR-teknik. Därför är handlar The Last Hope om att bli anfallen snarare än att anfalla. Det är alltid svårt att försöka beskriva känslan i ett spel och synnerligt hos VR-titlar men nya Serious Sam – The Last Hope känns mer som en arkad-shooter än de tidigare versionerna.

Den egentligen enda kopplingen som vi ser genemot tidigare titlar i Serious Sam serien är att fienderna och vapnen finns kvar i The Last Hope, utöver det så kan du inte förvänta dig några större likheter.

Serious Sam – The Last Hope kommer att lanseras på samtliga VR-plattformar men något datum för detta är ännu inte bestämt, utan vi får hålla oss till tåls en stund till.
Gamescom 2016

Fler artiklar från Gamescom 2016

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid