Efter flera förseningar och generellt lite bekräftad information har Ubisoft nu lyft på locket för sin kommande speltitel Skull and Bones och gett en ordentlig titt på det kommande spelet samt spikat lanseringsdatumet.

Ubisofts speltitel Skull and Bones har haft en allt annat än enkel utvecklingstid. Utvecklaren har pratat om det kommande spelet med jämna mellanrum under de senaste åren. Dock har vi inte fått någon större leverans med information om utvecklarnas vision eller när vi ens skulle kunna komma att faktiskt lägga vantarna på titeln. Detta tillsammans med flera förseningar har resulterat i att spelet mer eller mindre glömdes bort av många som tidigare väntat på piratäventyret.

Nu har vi till slut fått se spelet ordentligt. Ubisoft har visat upp spelets gameplay i en ordentlig genomgång och vi har till och med fått dess lanseringsdatum bekräftat.

Spelet utspelar sig i Indiska Oceanen under piraternas storhetstid. Videon går igenom de olika aktiviteter spelare kommer kunna fördriva tiden med. Vi får även se hur spelare kommer kunna utsmycka sina skepp med olika slags kanoner och bepansring. Rent generellt ser det ut att kunna bli en lagom tuff utmanare till väletablerade piratspelet Sea of Thieves.

Skull and Bones kommer att lanseras till Playstation 5, Xbox Series X/S, Googla Stadia, Amazon Luna och PC den 8 november. Förhoppningsvis kommer vi inte få se ytterligare förseningar.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid