Kylartillverkaren Thermalright är en av de mest intressanta aktörerna på marknaden idag och har några av de mest kompetenta kylarna på marknaden idag, både för processorer och grafikkort. Idag kan vi meddela att Thermalright är en av de många företag som bidrar med produkter under SMPC2010 och man lägger inga fingrar emellan.

Svenska mästerskapen i datorprestanda och överklockning kommer i vanlig ordning få ett välfyllt prisbord och när vi summerar tävlingarna i början på nästa år kommer vi ha minst ett 40-tal deltagare som kan räkna med att få en extra bra start på året och ta del av priserna.

Thermalright kommer att bidra med en mängd olika produkter till prisbordet och även om vi inte kan avslöja vilka prisplatser man kommer täcka så kan vi redan idag avslöja vilka produkter som står på spel.

Kylartillverkaren går hårt ut med två stycken kombinerade kylningspaket där man parat två av sina värsta processorkylare med den färska grafikkortskylaren Thermalright Shaman. Shaman räds inga grafikkort och är kapabel att hålla temperaturerna i schack även på extrema kort som GeForce GTX 480.

I det första paketet flankeras Shaman av en minst lika effektiv processorkylare som ska vara kapabel att kyla Intels Core i7-processorer helt passivt, bjässen Thermalright HR-02. En bastant sak som givetvis även kan matchas med en eller flera fläktar och då öka sin kapacitet ytterligare.

Thermalright HR-02 + Thermalright Shaman
hr02.sham

I det andra paketet satsar Thermalright på en klassisk torndesign för sin processorkylare. Men Thermalright Archon som är så pass ny att den i skrivande stund inte ens blivit listad i svenska butiker har en sällsynt slimmad design med tätpackade flänsar. Med en vikt på närmare 1kg med en 140mm fläkt har kylaren inga problem att hålla de kraftfullaste processorer svala.

Thermalright Archon + Thermalright Shaman
arch.sham

Förutom fyra lyckliga vinnare som tar hem varsitt av ovanstående kylningspaket kommer ett tiotal vinnare få hem Thermalrights kraftfulla TY-140 fläkt som med ”torpedblad” ska ge både effektiv och tyst kylning. Fläktarna kompletteras av tillverkarens egen kylpasta, Chill Factor3.

Thermalright TY-140 + Thermalright Chill Factor3
ty140.chill

Svenska mästerskapen i datorprestanda och överklockning 2010 kommer i sedvanlig ordning bjuda på ett imponerande prisbord och vi kommer under tiden fram till mästerskapets start avslöja fler av de priser som kommer att ligga med i potten, så lita på att vi har mer att ta av.

För den som vill läsa mer om Thermalright och deras produkter kan man göra det på tillverkarens hemsida.
Mer information om SMPC2010 finns att hitta här och diskussioner kring SMPC2010 finns att hitta i det officiella forumet.

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
voleyron1ntranceAnton KarmehedCalathea Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Marcus Heinemo
Medlem

Oj inte illa! En ny cpu-kylare skulle man gärna lägga rabarber på 8)

Pelle
Medlem
Pelle

jag tror inte kylningen ökar om man lägger rabarber på en kylare.
bättre o göra rabarberpaj eller rabarberkräm! av rabarbern 😉

Voleyro
Medlem
Voleyro

Thermalright Shaman skulle passa perfekt för folk som kör med single gpu. Såg en video från linus tech och den va verkligen mäktigt