Sonys ryktas nu gå i samma fotspår som Microsoft med en mer påkostad och anpassningsbar upplaga av sin handkontroll DualSense. En slags pro-modell av DualSense hävdas dyka upp inom en snar framtid.

Medans Sonys handkontroll DualSense är en rejäl uppgradering på flera håll jämfört med föregående DualShock 4 kan denna nya handkontroll komma att springas om när det kommer till funktioner. En ny rapport från reportern Tim Henderson menar att Sony har ännu en ny handkontroll på ingång.

Denna nya handkontroller sägs gå under namnet DualSense Pro och ska erbjuda en rad funktioner som originalkontrollen inte kommer med. Detta kan då liknas med Microsoft och deras Xbox Elite-handkontroller till exempel.

Enligt Henderson ska kontrollen kommer med borttagbara styrspakar, analoga knappar på baksidan och greppytor. Den ska även erbjuda en uppsättning extraknappar på baksidan av enheten.

Skulle Hendersons information visa sig stämma förväntas Sony avtäcka den nya handkontrollen någon gång under slutet av denna månad. Sedan ska den bli tillgänglig i butik kort därpå. Just nu har Sony inte avtäckt eller ens nämnt någonting om en ny handkontroll så det rekommenderas att informationen tas med en nypa salt.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid