Vi väntar fortfarande med iver på den kommande Galaxy Nexus från Google och Samsung, vars lansering har skjutits upp till senare. Men nu dyker de första uppgifterna om Samsungs helt egna, nya flaggskepp Galaxy III. Förutom en stor skärm kommer den med Exynos 4212-processorn med en klockfrekvens på 1,8 GHz.

Galaxy S II har blivit en populär storsäljare världen över, likt första generationen Galaxy S och nu dyker de första uppgifterna upp om Galaxy S III. En person som valt att vara anonym skickade in ett foto från en intern presentation till phandroid som avtäcker en hel del.

Samsung_Galaxy_S_IIIDen nya Galaxy S III ska komma med Samsungs nyligen tillkännagivna Exynos 4212 fast med ännu högre klockfrekvenser än tidigare, med 1,8 GHz på båda kärnorna. Ingen informationen om grafikdelen finns, så det går inte att svara på om den är högre klockade än Exynos 4212 i sitt standardutförande. Samsung ska också utrusta telefonen med 2 GB RAM-minne.

Galaxy S III får en 4,6″-skärm med HD-upplösning (720 x 1 280), som använder sig av Samsungs Super AMOLED Plus HD vilket inte förlitar sig på Pentile för att nå den höga upplösningen. Skärmen ska inte vara böjd, som Galaxy Nexus. Kameran ska ligga på 12 megapixel, och paras ihop med en W750 BSI CMOS-sensor. Den ska även få stöd för LTE(4G) och NFC. Galaxy S III ska även få senaste Android Ice Cream Sandwich.

Det här är en tidig presentationsbild på en smartphone som inte väntas dyka upp än på ett tag så mycket kan ändras fram till dess, och det kan lika gärna vara inget annat än bluff. Det står även att Galaxy S kom med en Exynos-processor, vilket inte stämmer då den faktiskt kom med systemprocessorn Hummingbird, men det kan lika gärna vara ett skrivfel. Vi råder därför våra läsare att ta dessa uppgifter med en nypa salt.

Relaterad nyhet:

 

6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
thisJacob HugossonSwedish Berserk Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
WIRN

Vad ska vi med datorer till?

Svensken
Medlem
Svensken

[quote name=”WIRN”]Vad ska vi med datorer till?[/quote]

Hehe jadu smartphones och surfplattor växer snabbt nu på hård och mjukvarusidan. Blir kanske en surfplatta nästa år när där finns lite kraftfullare SoC ute.

this
Medlem
this

Ser ju inte direkt ut att komma från Samsung, bilderna är lite halvtaskigt inklippta och fel information känns inte direkt som att det skulle hända om den var gjord av Samsung. Men specifikationerna känns ändå ganska relevanta, dock förstår jag inte grejen med 12 mpix kamera, totalt värdelöst.

this
Medlem
this

[quote name=”smartidiot89″]@this: Du har rätt att det kan se lite suspekt ut, men samtidigt står det att den är för interna presentationer inom företaget och där är det kanske inte lika viktigt att det ser snyggt och estetiskt tilltalande ut. Hade samma bild varit till för deras samarbetspartners och konsumenter hade uppgifterna nog varit svårare att tro på.[/quote]Är ju ganska lätt att fejka en sådan sak, men visst jag kan hålla med dig om att det estetiska inte behöver vara perfekt när det är för internt syfte. Eftersom personen som skickad in bilden är anonym så är det mycket möjligt… Läs hela »