Video: Speedlink satsar på tyska premiummöss och tangentbord

Gamingmössen Decus Respec, Omnivi samt tangentbordet Ultor i strålkastarljuset

0

Tyska Speedlink som gjort sig kända som tillverkare av prisvärda produkter siktar nu på premiumsegmentet med gamingmössen Decus Respec, Omnivi samt tangentbordet Ultor.

Hos Speedlink på Gamescom så har de dukat upp ett riktigt smörgåsbord av produkter som de gärna vill visa upp. Många av de möss vi kikar på har vi redan sett och testat i Svenska musguiden men vi hittar några nykomlingar bland alla uppradade produkter.

Speedlink Decus Respec är en upphottad varian av vanliga Decus som vi testat i Svenska musguiden sedan tidigare. Det enda som Decus Respec bjuder på som vanliga Decus inte har är ett viktsystem under musen som innehåller fyra vikter om 4,5 gram styck.

Vidare finner vi faktiskt några riktiga nykomligar, som Omnivi. Speedlink Omnivi är en av företagets första satsningar i premiumsegmentet av gamingmöss och den erbjuder en annorlunda ergonomisk design, optiskt sensor, 10 programmeringsbara knappar samt en bottenplatta av aluminium. Omnivi förväntas finnas tillgänglig i Svenska butiker under Oktober månad till ett riktpris på ca 70 euro.

Annons

Tittar vi vidare på tangentborden så har Speedlink tagit med sig sitt nya TKL-tangentbord Ultor som med sin kompakta design och solida konstruktion väcker vårt intresse. Ramen är konstruerad i aluminium och tangentbortet känns stabilt och tåligt. Till brytare har Speedlink valt att använda röda Kailh vilket är helt nytt för dem och Ultor blir deras första tangentbord med mekaniska brytare. Speedlink Ultor förväntas dyka upp i Svensk handel vilken vecka som helst nu med ett cirkapris på 130 euro.Gamescom 2016

Fler artiklar från Gamescom 2016

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid