Ett av de stora evenemangen sett till datorspel har nu dragit igång och det är plattformen Steam som har sänkt priserna på tusentals speltitlar som en del av årets sommarrea.

Det har äntligen blivit dags för spelplattformen Steams årliga sommarrea. Tusentals olika speltitlar finns just nu till nedsatt pris. Vi ser bland annat speltitlar som Metro Exodus, Far Cry 5, Red Dead Redemption 2 och installationerna ur Dark Souls-serien erbjudas med kapade prislappar.

Valve har även introducerat en ”poängshop” i samband med rean. Här kan användare spendera de poäng som tjänas in vid spelköp för att få tag på nya profilbakgrunder, avatarer och dylikt.

Valve ger även användare fem dollar extra i deras Steam-plånbok när de spenderar 30 dollar eller motsvarande valuta i deras land.

Sommarrean kommer att hålla i sig i två veckor. Detta innebär att de spelerbjudanden som finns tillgängliga just nu kommer att finnas kvar fram till den 9 juli. Den som vill ta en titt på vad för produkter som erbjuds med nedsatt pris just nu kan göra så via Steams hemsida.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid