Testresultat: NHSB Virtualization & SQL Server

Dessa tester är baserade på den typen av belastning som man stöter på i en arbetsstation eller en server. De är således designade för att fokusera på långvarig och intensiv belastning. Enheter som har mer overprovisioning och andra enheter som har sina rötter på servermarknaden, får därför en liten extra fördel. Förutom att dessa tester är större och tyngre än de andra, så körs de också på en disk som redans fyllts med data precis innan. Det ger också en viss indikation på hur snabb en SSD är när den är full, jämfört med om den är helt tom.

Oj oj… RC100 brakar igenom totalt och verkar inte ha möjligheten att återhämta sig. Resultat är en av de sämsta vi någonsin fått i dessa tester. Det ser ut som om RC100 inte klarar av något alls när den väl fylls upp. Den stora skillnaden mellan dessa test och klient-testerna, är att i dessa tester så fylls enheterna först. Det verkar som om RC100 har stora problem när enheten börjar bli full.

Tittar vi lite närmare på de två testen så möts vi av dåliga nyheter, då RC100 har säckat ihop totalt. I NHSB-SQL Server så är RC100 den näst långsammaste enheten vi någonsin testat. I NHSB-Workstation är det nästan lika illa och RC100 tillhör en mindre skala enheter som är så pass långsam att den knappt rör sig framåt alls. Bara NHSB Workstation-testet tog över 20 timmar att slutföra.  Det är tydligt att Toshiba har mycket arbete kvar att göra innan RC100 kan användas till något annat än lättare belastning.

Från vänster till höger: Intel 600p 256GB, Samsung 850 Evo 120GB

RC100 är primärt tänkt som en billig uppgradering för de med hårddiskar. Därför är det mest troligt att RC100 aldrig kommer att utsättas för så här tung belastning. Trots det är det intressant att se vad enhetens Steady State-prestanda är. De goda nyheterna är att RC100 är relativt konsekvent och diffar inte särskilt mycket. Det dåliga är att prestandan är konsekvent urusel med ett snitt på ynka 300 IOPS. Det är återigen bland de sämsta resultat vi fått, någonsin.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid