Testlabbet 3.0: Arlo-overvakningskameror och nygamla testprodukter

Testlabbet 3.0 är på väg tack vare våra partners och våra läsare

0

Efter en tuff start på 2018 blickar vi nu framåt med hjälp av förbättrad säkerhet i kontorets lokaler och en uppsättning nygamla testprodukter som markerar början för Testlabbet 3.0

Året började inte som väntat, i januari utsattes vårt testlabb för inbrott och ett 80-tal testprodukter som vi ansamlat under åren stals. Det är dock dags att blicka framåt och nu har projektet med att bygga upp testlabbet igen påbörjats med hjälp av vänner i form av Netgear, Webhallen och Inet som alla har bidragit till att testlabbet 3.0 nu är på väg.

Webhallen

Webhallen har gjort en fantastisk insats och har gjort sitt yttersta för att hjälpa till med att bygga upp testlabbet igen. Redan en dryg vecka efter inbrottet fick vi motta två nya processorer i form av AMD:s Ryzen 7 1700X och Ryzen 7 1800X. Nu har återförsäljaren ställt upp ännu en gång och skickat ytterligare en processor, en Intel Core i7-7700K och ett kompatibelt Asus Z170 Pro moderkort.

Annons

Inet

Även Inet har ställt upp och skickat två processorer i form av Intel Core i5-2500K och Core i7-2600K tillsammans med ett Nvidia Geforce GTX 680 grafikkort. Produkter som kanske inte har speciellt mycket värde för alla men som för NordicHardware är mer än viktiga när det kommer till att jämföra nylanserade produkter med äldre generationer för att se exakt hur långt utvecklingen har kommit.

Netgear

Netgear har också ställt upp genom att skicka ett flertal nätverksanslutna övervakningskameror ur företagets Arlo-sortiment. Säkerheten kommer att vara av högsta prioritet i det nya testlabbet och Netgears insats gör det lättare för redaktionen att hålla koll på lokalerna under alla timmar på dygnet.

Ett gäng olika övervakningskameror skickades till kontoret, bland annat två kameror från den nya Arlo Pro 2-serien som kan användas trådlöst och som spelar in video i 1080p-upplösning med stöd för videoövervakning i mörker. Även en Arlo Q-kamera skickades till redaktionen, denna har mer eller mindre samma egenskaper som Arlo Pro 2 men kräver kontinuerlig ström genom sin micro USB-anslutning. Som grädde på moset skickades en Arlo Q Plus-kamera som till skillnad från vanliga Arlo Q drivs med en power over ethernet-anslutning vilket gör den optimal för placering i närheten av annan nätverksutrustning.

Annons

Redaktionen ska även tillsammans med Netgear uppgradera vår nätverksinfrastruktur med switchar från deras Insight-segment, Orbi Pro-lösning och en ny ReadyNAS-enhet som alla ska underlätta och förbättra övervakningen i våra lokaler.

Massivt tack till Webhallen, Inet, Netgear och våra läsare

Återigen tusen tack till Webhallen, Inet och Netgear som hjälper så gott det går att återuppbygga testlabbet. Vi ser nu fram mot att kunna förse våra läsare med nya hårdvarutester så fort vi bara kan!

Även ett gigantiskt tack för det stöd som våra läsare har visat under dessa tider, det betyder otroligt mycket och vi gör vårt yttersta för att göra Testlabbet 3.0 till det bästa hittills!

Annons

Video: Uppdatering om inbrott, ersättningsprodukter och säkerhet

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid