Ubisofts spelserie The Division har haft en något oklar framtid sedan lanseringen av The Division 2 i början av år 2019 men nu har det bekräftats att The Division 3 faktiskt är under utveckling.

Utan någon slags pompa och ståt har Ubisoft nu bekräftat att ett nytt huvudspel i The Division-serien är under utveckling. Spelutvecklaren har inte släppt någon slags teaser eller dylikt för spelet utan bekräftelsen skedde i samband med att man gick ut med att Julian Gerighty får en ny position hos företaget.

Gerighty har tidigare varit creative director för The Division 2. Just nu arbetar han med att leda utvecklingen av kommande Star Wars Outlaws. Efter lanseringen av Outlaws kommer han dock gå över till att bli exekutiv producent för hela The Division-franchisen.

Ubisoft listar att Gerighty kommer överse alla The Division-spel och produkter och bland dessa listas The Division 3. Ubisoft nämner även att spelet kommer utvecklas av Massive Entertainment som just nu bygger håller på att sätta ihop sitt lag av utvecklare som ska bygga speltiteln.

Spelet är således inte i nära någon skarp lansering. Gerighty har fortfarande sin position hus utvecklarlaget som står för Star Wars Outlaws. Massive Entertainment är inte heller helt redo att verkligen sätta tänderna i utvecklingen av spelet. Däremot har vi nu fått bekräftat att The Division inte kommer läggas på hyllan.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid