Det absolut första spelet i The Witcher-serien har nu bekräftats få en nyversion för att fira dess femtonårsjubileum.

CD Projekt RED lanserade det första spelet i The Witcher-serien år 2007. Medans titeln fått långt ifrån lika mycket uppmärksamhet som seriens tredje installation är det fortfarande ett kärt spel för många som tycker om utmanande rollspel.

För att fira att spelet lanserades för 15 år sedan har utvecklaren CD Projekt RED nu bekräftat att man kommer utveckla en nyversion av titeln. Denna kommer att utvecklas i Unreal Engine 5. Något som bara det innebär att vi kan komma att få se häpnadsväckande grafikdetaljer när det väl blir dags för lansering.

Just nu vet vi tyvärr inte hur utvecklaren planerar att förändra de olika spelmekaniska systemen för nyversionen. Vi vet inte ens när CD Projekt RED förväntar sig att nyversionen kommer vara redo för lansering.

Vi vet i alla fall att detta är ett av fem spel som CD Projekt RED har på sin produktplan just nu och att dess kodnamn är Canis Majoris. Spelstudion Fool’s Theory kommer assistera CD Projekt i utvecklingen och mer information kommer att komma längre fram. Även om det kommer dröja ett tag innan utvecklarna är redo att dela med sig av vad vi har att se fram emot ordentligt.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid