Small preview image

Under Computex tidigare i somras passade kylartillverkaren Thermalright på att visa upp ett flertal nya och kommande modeller. En av dessa var Venomous X som enligt de första uppgifterna var tänkt för en lansering efter sommaren. Så blev dock inte fallet men nu har vi fått ny färsk information om Thermalright Venomous X som avslöjar att denna modell helt kommer att ersätta tillverkarens nyvarande Ultra 120-serie.



Anledningen till att kylaren dröjt är att Thermalright mer eller mindre sett över hela kylarens design. På Computex var kylaren mycket lik dagens Ultra 120 eXtreme med sex kopparheatpipes och både liknande storlek och vikt. Men Venomous X ska ha genomtått en total makeover, vad detta ger för slutresultat har vi dock inte fått några detaljer om ännu. Men vi hoppas att Thermalright i alla fall håller fast vid den minutöst polerade kontaktyta vi såg på Computex-versionen.



Venomous X som den såg ut på Computex i somras



Den spegelblanka kontaktytan lovar för god värmeöverföring


Kylaren ska lanseras på marknaden innan julafton vilket betyder att vi borde höra mer information om Venomous X inom en mycket snar framtid.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid