Thrustmaster har nu presenterat sitt senaste tillskott i sin Hotas-serie av flygplan joysticks och deras Warthog är onekligen något utöver det vanliga. Warthog ska vara en exakt replika av det kontrollsystem som hittas i amerikanska flygvapnets A-10C attackplan och tillverkas nästan uteslutande i rejäl metall.

Thrustmaster Hotas Warthog väger hela 6,3 kg och består av två enheter, joystick och två  gasreglage för att hantera två separata motorer. Hela systemet har totalt 55 fullt programmeringsbara knappat och kommer med tillverkarens H.E.A.R.T (Hall Effect AccuRate Technology) med 16-bitars precision och även en programsvit kallad T.A.R.G.E.T (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor) som används för att programmera, testa och konfigurera sin Thrustmaster-kontroll. Mjukvaran är även kompatibel med äldre joysticks, bland annat Hotas/MFD Cougar och T.16000M.

Thrustmaster menar att deras nya Hotas Warthog kontrollersystem är  en klass för sig själv med flera världsexklusiva funktioner. I vanlig ordning har allt ett pris och i Warthogs fall ligger detta på motsvarande 4 500 kronor inklusive moms. Som hittat för riktiga simulatorentusiaster.

HotasWarthog2

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid