Android 4.0, Ice Cream Sandwich ska dyka upp i slutet av november ihop med Samsung Galaxy Nexus som blir den första modellen att få avnjuta det nya operativsystemet. ASUS Transformer Prime ska också få det nya operativsystemet, men det kommer dröja till senare.

ASUS har redan bekräftat att deras första Transformer, som är en surfplatta med tillhörande dockningsstation i form av tangentbord ska få Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Men idag har den Android 3.2 Honeycomb, och detsamma ska gälla Transformer Prime alltså den som tidigare kallades för Transformer 2.

Även deras Eee Pad Slider skeppas med Honeycomb, men ASUS bekräftar att samtliga surfplattor från företaget: Eee Pad Slider, Transformer och Transformer Prime kommer att få den nya Ice Cream Sandwich-uppdateringen. Man nämner dock inget datum på när alla kommer att få det, men gissningsvis kommer man att prioritera sina nyaste produkter vilket skulle sätta Transformer Prime först på listan.

Annons

asus.prime

Så Transformer Prime kommer att skeppas till konsumenter med det nygamla Honeycomb, vilket vi tycker är lite tråkigt när Ice Cream Sandwich är en färdig produkt. Men likväl kommer Transformer Prime bli en intressant produkt då det, troligtvis blir den första på marknaden med NVIDIA Kal-El även känd som Tegra 3. Kal-El blir världens första fyrkärniga ARM-processor för konsumentmarknaden. Ihop med en helt färsk grafikkrets från NVIDIA finns det också stor potential för vilken typ av appar och spel den kan driva.

Källa: Engadget

Relaterade nyheter:

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
dlq84 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Daniel Lundqvist
Medlem
Daniel Lundqvist

[…] med de [b]ny gamla[/b] Honeycomb […]

Fixa! 😀

Är rätt sugen på denna faktiskt, tror det blir ett köp efter jul!