I en där nyversioner av äldre speltitlar finns runt varje hörn kommer Ubisoft och bekräftar en helt nygjord upplaga av klassikern Splinter Cell.

År 2002 gör en comeback i form av den första installationen i spelserien Splinter Cell. Det första spelet i serien sedan Spinter Cell: Blacklist som lanserades år 2013. Denna nyversion byggs upp helt från grunden och blir således inte en remaster som vi sett x-antal av de senaste åren.

Något de som minns den gamla speltiteln kan komma att dra en lättnads suck av att Ubisoft även bekräftade att spelet inte kommer att ha en öppen spelvärld. Istället blir det linjära banor men med modern grafik tack vare spelmotorn Snowdrop.

En av spelets utvecklare ska ha sagt att nyversionen är i de absolut tidigaste stadierna i utvecklingen. Något som innebär att spelet är långt ifrån färdigställt. Således har Ubisoft inte gett oss något lanseringsdatum eller lanseringsfönster. Inte helt förvånansvärt då Ubisofts marknadsföring innehåller texten ”now hiring” som betyder att man fortfarande anställer personer som ska jobba på projektet.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid