Ubisoft har nu släppt en kort trailer för ”Hours of Darkness” – Det första tillägget till spelet Far Cry 5 som tar spelarna tillbaka i tiden till Vietnamkriget.

Far Cry 5 lanserades den 27 mars 2018 och möttes av generellt positiv kritik. Ubisoft, studion bakom spelet, bekräftade att tre stycken delar med nedladdningsbart innehåll (DLC) skulle släppas till spelet vid ett senare tillfälle.

Far Cry 5 Ubisoft

Ett av dessa senare tillfällen är snart här och den första biten DLC kallas för Hours of Darkness. I detta DLC axlar spelarna rollen som Wendell Redler, en av karaktärerna man kan stöta på i originalspelet.

Redler är en veteran från Vietnamkriget och Hours of Darkness tar plats under just detta krig. Av den korta trailern att döma ser det ut som att Redlers helikopter blir nedskjuten bakom fiendelinjen och han måste sedan göra allt i sin makt för att frita sina kamrater och ta sig tillbaka till säkerhet.

Resterande två delar DLC kallas för ”Lost on Mars” samt ”Dead Living Zombies”. Dessa kommer att lanseras i juli respektive augusti och hur Ubisoft planerar att knyta dessa till originalspelet återstår att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid