Den som oroat sig för vad den ska spela i helgen kan andas ut, så länge Warhammer är av intresse, Warhammer 40K: Space Marine går nu att hämta hem helt gratis och Vermintide 2 är på rea och går att testa gratis i helgen.

Den som är sugen på att testa några spel som kanske inte har varit av intresse tidigare har nu två spel som går att välja mellan utan att betala en krona. I skrivande stund är nämligen actionspelet Warhammer 40K: Space Marine helt gratis via Humble Bundle. Erbjudandet gäller i cirka 28 timmar till, så det gäller att vara relativt snabb på bollen.

Warhammer 40K: Space Marine är ett actionspel ur tredjepersonspersketiv med element från både skjutspelsgenren och gammal hederlig Hack-n’-Slash. Spelet lanserades för första gången år 2011 till Playstation 3, Xbox 360 och Windows. Via Humble Bundle får man en produktnyckel som enkelt aktiveras via Valves tjänst Steam och lägger till spelet i ens spelbibliotek.

Den som vill ta del av erbjudandet gör det, som tidigare nämnt, via Humble Bundle.

Ett nyare spel som även det utspelar sig i Warhammer-universumet, men i fantasy-delen och inte 40K:s sci-fi-del är Warhammer: Vermintide 2.

Vermintide 2 är utvecklat av den svenska spelstudion Fatshark och kan i enkla drag beskrivas som Left 4 Dead i Warhammer-skrud. Spelare kan välja en av fem karaktärer att spela som och tillsammans med upp till tre andra spelare, eller datorstyrda kompanjoner, kämpa sin väg genom horder av monster och taskmörtar som alla vill ha ihjäl en.

Spelet är gratis för alla att testa under denna helg (slutar söndag den 2 september). Under samma period är spelet även på 50 procent rea, ett ypperligt tillfälle för den som testat och fattat tycke för Fatsharks skapelse.

För att dra nytta av de erbjudanden som just nu finns för Vermintide 2 är det bara att gå in på spelets produktsida hos Steam via sin klient, eller gå direkt till produktsidan via sin webbläsare.

Två ypperliga spel (enligt skribenten), för den som inte har något otalt med Warhammer att testa i helgen. Vi kanske ses bland horderna av Skaven i Vermintide 2?

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid