Vi nosar på Nosulus Rift – Hårdvaran som får South Park att lukta skit

"Nosulus Rift levererar riktigt äckliga äggmökar rakt in i snoken"

0

Ubisofts nya VR-upplevelse ger oss oväntande brakskitar i ansiktet när vi försöker klara demon av South Park – The Fractured But Whole. Vi har testat världens första fis-headset, Nosulus Rift.

Vi får möjligheten att komma in hos Ubisofts Lounge under Gamescom och de vill visa något alldeles nytt och sjukt. Speltillverkaren har utvecklat en alldeles ny VR-upplevelse som passar perfekt till deras kommande och komiska titel South Park – The Fractured But Whole. Det handlar om Nosulus Rift som är en förrädisk VR-mask.

Vi hoppar upp i stolen direkt för att testa den kommande South Park-titlen tillsammans med det kanske roligaste och sjukaste vi sett inom hårdvara på den senaste tiden. Ubisoft har anlitat en tysk parfymexpert för att replikera äkta fislukt för att sedan integrera den i Nosulus Rift och med spelet så att vissa moment utlöser fis-headsetets vrede.

Vi måste säga att de har hittat rätt tysk för jobbet då Nosulus Rift levererar riktigt äckliga äggmökar rakt in i snoken på oss vilket gör det extra utmanande att klara de olika pusslen i Fractured But Whole.

Nosulus Rift är endast tillverkad i en handfull exemplar och kommer aldrig gå att köpa, även om vi anser att Ubisofts nya hårdvara tillför en skitbra upplevelse till spelet.

Gamescom 2016

Fler artiklar från Gamescom 2016

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid