Video: Logitech Pro Gaming Mouse – En superlätt gamingmus

Logitech parar en testvinnande sensor med en vikt på blotta 83 gram

1

Logitech har gnuggat geniknölarna tillsammans med E-sportproffsen för att utveckla en mus som faktiskt efterfrågas. Vi testar nya Pro Gaming Mouse som är utrustad med en grym sensor och väger endast 83 gram.

Är du en CS:GO-spelare på jakt efter en lättare gamingmus utan att behöva tumma på prestandan? Då har du anledning till att läsa vidare. Inne hos Logitech på Gamescom i Köln får vi ta del av den alldeles rykande färska gamingmusen Pro Gaming Mouse. En mus som utvecklats tillsammans med E-sportproffsen och faktiskt bevisar det genom att leverera det som communityn efterfrågat så länge.

Det bästa av två populära lågvikts-modeller

Pro Gaming Mouse är ett möte av den gamla med mycket populära G100s och den senare med välpresterande G303. Det vill säga att Logitechs tillvägagångssätt i utveckling av Pro Gaming Mouse var att ta prestandan från G303 och smacka in det i en design som påminner väldigt mycket om G100s.

Här finns således ingen onödig vikt och Logitech har lyckats lätta den nya musen hela vägen ner till 83 gram vilket är mycket lätt för en gamingmus med prestandakomponenter.

En FPS-mus med kraftfull sensor utan tjafs

Att gamingmöss utvecklas tillsammans med proffsen inom E-sport är knappast något nytt men efter vi testat Pro Gaming Mouse under några rundor i CS:GO så kan vi snart konstatera att det ligger något i vad de säger.

Pro Gaming Mouse är ett tecken på att Logitech faktiskt har lyssnat på så väl proffsen inom E-sport-scenen likaväl som CS:GO communityn, då den har en mycket reducerad vikt på endast 83 gram och en Pixart PMW3366-sensor. Det är den samma sensor som används i Logitech G900 Chaos Spectrum som för tillfället håller Bäst-i-test utmärkelsen i Svenska musguiden där vi i våra tester bevisat att den är den bästa sensorn på marknaden just nu.

Pro Gaming Mouse blir på så sätt ett kvitto på att Logitech faktiskt levererar det som proffsen efterfrågar och inte bara en gimmick för att sälja flera möss.

Vi säkerställde givetvis att testexemplar kommer skickas till redaktionen för ett svettigt test i Svenska musguiden innan vi vill lämna några slutgiltigt omdöme men vi gillar utvecklingen vi ser hos Logitech.

Den nya lätta FPS-råttan förväntas finnas tillgänglig på den Svenska marknaden under September månad till ett riktpris om 850 kronor.
computex_2016_3

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
karlssonpåtaket Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
karlssonpåtaket
Gäst
karlssonpåtaket

Varför är logitech möss så dyra när de inte ger mycket för pengarna?