Video: Skelter är tangentbordet för både din PC och smartphone

Saftig prislapp för en unik lösning på ett av gamerns störningsmoment

0

Om du tycker det är svårt att svara i telefon när du sitter och spelar så kanske Roccats senaste tangentbord kan vara något för dig. Med stöd för Bluetooth och dedikerade funktioner för iOS och Android hjälper Skeltr dig att göra det med ett knapptryck.

Roccat som är en av de största aktörerna på kringutrustningsmarknaden i Tyskland hade givetvis ett bås under Gamescom. Vi tittar in för att få ta en titt på deras senaste produkt, Skeltr.

skeltr_1

Tangentbordet Skeltr inriktar sig på anslutning till mobila enheter med stöd för både iOS och Android. Tangentbordet ansluts via Bluetooth till din mobiltelefon eller tablet och med Roccats egna applikation i mobilen så kan du göra justeringar på tangentbordet, se systeminformation direkt på mobilen eller till och med svara och tala i telefon via tangentbordet och svara på SMS i rasande fart. Anslut din telefon via 3,5 millimetersuttaget och du kan prata i telefonen i ditt headset om du även ansluter det till tangentbordet.

skeltr_2Utöver möjligheten till att ansluta till mobila enheter och hantera samtal så erbjuder Roccat Skeltr sedvanliga makro- och mediaknappar, membranbrytare och ett väl tilltaget handlovsstöd.

Roccat Skeltr förväntas dyka upp hos Svenska återförsäljare den 1 September och ha ett riktpris på cirka 180 Euro, vilket vi tycker är en mycket saftig prislapp.

Gamescom 2016

Fler artiklar från Gamescom 2016

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid