Jobba brett med nya datorskärmar i 5K-upplösning från LG

0

LG är först ut högupplösta ultrabreda skärmar med en stilren design. Nya 34WK95U bjuder inte bara på 5K-upplösning utan även Thunderbolt 3 och HDR 600.

Under tidigare mässor från förra året så hakade många tillverkare på tåget av ultrabreda skärmar för datorer. Dock så blev detaljrikedomen i dessa modeller lidande på grund av formatet men nu är LG först ut med en riktigt högupplöst ultrabred datorskärm.

Hög upplösning och i UltraWide ger stor arbetsyta

LG presenterar 34WK95U som tillverkarens första ultrabreda skärm med 5K-upplösning. 34WK95U är 34 tums stor och med den höga upplösningen på 5120 x 2160 så lämpar den sig mycket bra för produktivitet. Panelen som LG använder i denna modellen är Nano IPS-typ med stöd för HDR 600 och den den täcker 98% av DCI-P3.

Thunderbolt 3 och stöd för att länka flera skärmar

Bortsett från den ultrabreda formfaktorn och höga upplösningen så kommer 34WK95U också med stöd för Thunderbolt 3. Det gör att du med en smidig kabel kan ansluta den till datorn och få både bild samtidigt som din laptop.

LG har även inkluderat extra USB Typ-C uttag för möjligheten att sammanlänka flera bildskärmar via en och samma kabel för en smart och enkel installation.

De nya 5K-bildskärmarna från LG kommer dyka upp på marknaden under andra kvartalet i år men tyvärr vill de inte tillkännage något cirkapris ännu, utan där får vi hålla oss till tåls.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid