Det välrenommerade strategispelet Warcraft 3 gör en comeback i form av Warcraft 3: Reforged som bjuder på bland annat uppdaterad grafik men som även inkluderar spelets expansionspaket och kan spelas online med spelare som fortfarande lirar originalet.

Under förra veckan avtäckte Blizzard en rad nyheter. Bland annat i form av mobilexklusiva Diablo Immortal som skapade blandade reaktioner spelare. Även Warcraft 3: Reforged avtäcktes som är en nyversion av det klassiska strategispelet från 2002.

Som förväntat kommer denna nyversion med uppdaterad grafik, men även en rad andra förändringar har gjort för att modernisera spelet. PC Gamer fick tag på en Blizzard-anställd under företagets event som kunde bekräfta några av spelets nyheter. Bland annat så har alla röster spelats in på nytt. Även spelets filmsekvenser har gjort om från grunden.

Annons

Blizzard har även uppdaterat några av spelkampanjens banor för att, enligt Blizzard, bättre passa spelets tempo samt gå mer i linje med kampanjens story. Däremot har de banor som finns tillgängliga i flerspelarläget lämnats mer eller mindre orörda.

Warcraft 3: Reforged kommer även inte bara innehålla grundspelet Reign of Chaos, utan även expansionspaketet The Frozen Throne.

Som tidigare nämnt har de banor som finns i spelets flerspelarläge inte ändrats alls, eller uppdaterats med mindre ändringar. Anledningen till detta är att den som spelar den nya versionen av spelet kommer att kunna spela online mot eller med personer som spelar originalspelet. Detta ska enligt Blizzards representanter vara genomförbart då båda spelen bygger på samma spelmotor.

Warcraft 3: Reforged kommer att lanseras någon gång under 2019. Dock har inget specifikt lanseringsdatum angetts i skrivande stund. Mer information om spelet finns att hitta på dess officiella produktsida.

Annons

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid