Den som inte känner för att lägga fullpris på Microsofts påkostade handkontroll Xbox Elite 2 kommer snart kunna lägga väntarna på en ”Core”-version som bär ett något lägre pris.

Microsofts Xbox Elite-handkontroller med deras utbytbara delar fortsätter hålla en relativt hög prislapp. Däremot har företaget nu avtäckt Xbox Elite 2 Core-handkontrollen som ska erbjuda samma Elite-handkontroll men i ett något lägre prissegment.

Microsoft har kunnat trycka ned priset genom att inte skicka med de tidigare nämnda extraknapparna och andra delar som användare kan byta på handkontrollen. Elite 2 Core kommer fortfarande vara kompatibel med de extradelar som finns att köpa. Några sådana kommer däremot inte att följa med produkten från fabrik, därav det lite billigare priset.

Denna nya Xbox-kontroller kommer att lanseras den 21 september. Prislappen lägger sig på strax under 1 500 kronor. Cirka 200 – 300 kronor billigare än vad man kan få den andra Elite Series 2-kontrollern för idag. Huruvida det är värt att skippa alla tillbehören för att spara in några hundralappar blir upp till var och en att avgöra.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid