Julknas och knytkalas är inom synhåll och Kalle och hans vänner gör sig startklara för ytterligare ett en omgång bakom skärmen. Halvleken är avklarad och vi kan redan nu avslöja vinnarna bakom de 7 första luckorna. Är du en utav dem?

Rimma för att vinna. Det låter enkelt, men när man väl sitter där för att komma på ett storslaget rim och ordblindheten kryper sig allt närmare så blir det genast lite mer komplicerat. Detta har dock inte satt stopp för flertalet geniknölar som har lyckats leverera både vitsord och eftertanksamma rim.

Konkurrensen har varit stenhård och julrim har vi fått in med råge. Även fast det har tagit sin tid att gå igenom alla bidrag så har det samtidigt varit ett stort nöje att få ta del av allas skapelser. Dessutom kan man inte sluta förundras hur duktiga och kreativa rimmare vi har bland våra läsare.

 

Lucka #1 – QPAD 8K Pro Optical + QPAD QH-90
Vinnare: Rikard

Denna rör sig snabbt och precist på bordet, ger ägande gamers aim sista ordet. Med denna andra kan gamern allting höra, dessutom befalla vad noobsen i laget ska göra. Dessa klappar tillfredsställer till och med Nordichardwares begär, tomten levererar dem direkt från Qpads affär!

 

Lucka #2 – Samsung 850 EVO Series 250GB mSATA
Vinnare: David

Snabbaste SSD:n till jul, en sådan behöver man för att ha kul. Med en sådan blir datorn varm och go, inga sega grejer må du tro. Utan denna fryser datorn snabbt, tomtens data presterar då slappt. Så köp en sådan och lägg den under granen, för den kan faktiskt vara bra till lanen.

 

Lucka #3 – SpeedLink Mobility Package
Vinnare: Elias Brange

När man inte hemma är, är det lätt hänt att man svär. När man i bilen ej kan ladda, vare sig mobil eller padda. Innehållet i detta paket, kommer ge dig en massa frihet. Ladda, lyssna, styr och ställ upp, med många portar till din grupp.

 

Lucka #4 – Ozone Blast Ocelote Virtual 7.1 + Ozone Gaming Gear Strike Pro
Vinnare: Sgt_bob

Hallå där, hur har du 300 APM? Sätt dig ner så ska jag berätta min vän. Det är mitt tangentbord som du kan tro, ett vidunder vid namn Strike Pro. Men hur visste du att han var bakom dig? För att jag det bästa headset har unnat mig. Snälla berätta, vad är det för fett? Ocelot Blast 7.1

 

Lucka #5 – Creative Soundblaster ZxR
Vinnare: Joel

När du fienden ska finna, utan en sån här du knappt kan vinna. När du inte ens pallar titta, en frag du ändå kan hitta. För både musik o spel, kan det inte slå fel. Med ett Soundblaster från Creative o rejäla lurar, får vi aldrig mer lugna jular. God jul!

 

Lucka #6 – Huawei Honor 7
Vinnare: Jakub Gorski

På med julehåsa samt sträcka sig bort, för att knipa telefonen och ringa support. Glad röst svarar, med den inget vet, Va? Xperia Z? Vilken siffra på det? Telefon som funkar är en viktig grej, tänk om mamsen blir orolig? Inte okej! Därför hänger brev till tomten på granen idag, Kanske genom skorstenen kommer en Huawei.

 

Lucka #7 – Antec ISK 600
Vinnare: Pontus Bystedt

Här är Antecs nya låda, kolla in den och beskåda. ISK-600 i sin prakt, värd även utan fri frakt. Liten men ändå störst, släcker dina komponenters törst. Temperaturer de hålls på en låg nivå, hoppas du detta chassi i år kan få.

 

Det bästa med julen är ju självklart att få dela med sig, och att dela med sig är något som vi på NordicHardware har satsat stort på under året 2015. Så har ni fortfarande plats under granen, tveka då inte. Besök NordicHardware’s julkalender och skicka in era bidrag för att få chansen till att vinna fin fina produkter i vad som kanske är årets bästa julkalender.

Och kom ihåg. Än vad du fick lära dig som liten så är hårda klappar alltid bäst!

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Segen01ShinigamiMarquzzLoppanH Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
LoppanH
Medlem
LoppanH

Grattis alla bra jobbat 🙂

Marquzz
Medlem
Marquzz

Grattis alla vinnare
Ni är ena riktiga rimmare
En annan får ju jobba hårt
vinna i denna konkurrens är svårt
Men jag kämpar vidare i ur och skur
Snart må det väl vara min tur

Robert M
Medlem
Robert M

Grattis till er alla! 🙂 Orättvist att ni kan hitta på rim 😛

Segen01
Gäst
Segen01

Det är lagom svårt att vinna för den som inte kan rimma.
Jag får väl till Webhallen försvinna för att tröstshoppa tills jag svimma’.