OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Mad Catz

SB Blaze är efterlängtad uppföljare till ett av våra mest populära gamingheadset någonsin, Fatal1ty Gaming. Byggd på en liknande grunddesign levererar Blaze förutom goda ljudegenskaper även svårslagen ergonomi för sin prisklass och gör att du kan hålla fokus även under långa och svettiga spelsessioner.

Blaze är med andra ord ett headset för dig som gillar att spela och gillar att spela länge. Dess lättviktsdesign som krönts av ett vadderat huvudband samt sammetsklädda öronmuffar gör att du slipper ojämnt tryck över huvud och öron. Det bäddar för en mer avslappnad spelupplevelse, ack så viktigt när det krävs yttersta fokus i de sista avgörande CS-matcherna och kulorna viner runt öronen. Ljudresurserna i de mattsvarta kåporna levereras av varsitt 40 millimeters fullspektrums neodymiumelement för att ge maximal ljudkvalité i både spel och film.

Löstagbar och brusreducerande mikrofon

På vänstra kåpan sitter en löstagbar brusreducerande mikrofon för att du ska kunna leverera kristallklara kommando till dina spelkamrater genom att filtrera bort störande bakgrundsljud som flåsande chassifläktar och surr från TV-soffan. Mikrofonen kan även plockas av för transport eller om du helt enkelt vill använda Blaze som ett par traditionella hörlurar. Väl monterad går samtidigt mikrofonen att böja för att optimera ljudupptagningen vid exempelvis Skype-samtal eller spel. På ljudkabeln sitter en volymkontroller som förutom reglage för att ändra ljudvolymen har en mute-knapp för mikrofonen.

Creative SB Blaze är ett aggressivt prissatt headset för spelare som inte räds långa nattliga raider i World of Warcraft eller ranknötande i Leauge of Legends.

Lägsta pris på Prisjakt.nu 

OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Mad Catz
Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
S0urcerr0RLoppanH Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
LoppanH
Medlem
LoppanH

Dom har väl rätt hyfsade lurar ändå Creative så med det priset kan det vara ett alternativ, som backup i skåpet eller om man är fattig för tillfället eller bara vill vara ekonomiskt då.

Fast vad betyder ”du slipper ojämnt tryck över huvud och öron” är det on ear eller over ear eller beror det på örats storlek typ? Gissar nog på over ear ändå och med sammet som på mina Sennheiser lurar är dom nog väldigt sköna.

S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

Fan, ja saknar tiden innan integrerade ljudkort. Visst det är bekvämt, Men det känns som det hände mer med ljudkortsutvecklingen förr.Mitt första ljudkort var en SB AWE 32, och sedan dess äger jag fortfarande en AWE 64 Gold+extraminnnet, SB Live, och Audigy 2.Minns att det var viktigt med bra midisynth på den tiden, eftersom spelen inte hade ”inspelad musik”. För det mesta var det just midi baserad musik (för att spara minne på dom små diskarna), och då kunde man leka en del med uppspelningskvaliten genom att köpa bra ljudkort och ladda in mer kvalitativa soundbanks. Var ju även kul… Läs hela »