Sponsrat – Denna artikel presenteras av Webhallen
Hatten av till alla Black Friday-shoppare som gjorde ett tappert försök att sänka Webhallens webbutik i fredags. Systemen höll dock för trycket och nu kör vi en sista slutspurt på Cyber Monday!

Du är förmodligen matt och trött efter en hektisk helg med otaliga prismatchningar, samboförhandlingar om hur stor TV du egentligen får plats med i vardagsrummet och allmän beslutsångest över vilka prylar som är viktigast. Det är snart över, vi lovar!

Även Webhallen-teamet har varit piggare efter en hektiskt helg men nu laddar vi för en sista slutspurt på Cyber Monday! Vi garanterar att ni slipper digitala sajtköer (som tydligen blev ett koncept hos vissa återförsäljare i fredags) och oavsett om det är egna teknikprylar eller tidiga julklappar till barn eller din bättre hälft finns det bra kampanjer för alla målgrupper!

Hos oss har det annars flutit på oväntat bra där till och med rundpingisen på uppesittarkvällen i fredags rullade på utan incidenter. Hur har det gått för er? Dela gärna med er av dina bästa/sämsta Black Friday-upplevelser i kommentarerna. 🙂

Sponsrat – Denna artikel presenteras av Webhallen

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid