OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Huawei
Honors nya flaggskepp Honor 9 är en mobil som strävar att vara vacker, smart och snabb på samma gång. Design är inte bara utseende utan även funktion.

Design handlar inte bara om att göra mobiler snygga. Det är även ett sätt att göra dem mer praktiska och nyttiga för dig som användare. Det är filosofin bakom Honor 9.

Honor 9 är givetvis designad för att vara snygg och bli en telefon du är stolt över att dra upp ur fickan. Det är samtidigt som en telefon med en smart estetisk design. Det slimmade chassit har avfasade kanter för att ligga skönt i handen och metallramen runt om ger stadga och tålighet. Storleken är tänkt att passa alla: inte för liten men heller inte för stor för de flesta händer.

15 lager glas fångar ljus och döljer fingeravtryck

Baksidan är täckt av 15 lager glas. Inga delar sticker ut, inte ens kameralinserna. Glasbaksidan ger en optisk effekt av djup och lyster när telefonen fångar ljuset i olika vinklar. De många glaslagren gör även att klassiska kladdiga fingeravtryck döljs effektivare än på andra mobiler av glas. Du väljer mellan fyra färger: svart, mörkgrå, silver och blå.

Som vanligt har Honor inte låtit en tunn och slimmad profil gå ut över funktionaliteten. Det går fortfarande att sätta i ett microsd-kort och ett ir-öga gör att mobilen funkar som fjärrkontroll. Batteriet är tilltaget för att räcka en hel dag, även om du använder mobilen som gps och surfar en del.

Snabbt och funktionellt

En genomgående filosofi i Honor 9 är snabbhet i harmoni med funktion. Ta till exempel fingeravtrycksläsaren på framsidan, den dubblar som hemknapp och är tänkt att vara extremt snabb. Så snabb att den upplevs som helt omedelbar.

Det är viktigt att snabbheten reflekteras även i mjukvaran. Honor 9 levereras därför med senaste Android 7, med Googles senaste förbättringar och funktioner. Ovanpå ligger Honors egna gränssnitt Emui.

Emui är designat för att vara anpassningsbart och för att snabba upp din mobil. Till exempel kan du nu ha vilken typ av startskärm du vill. Antingen alla appar samlade på rullande skärmar, eller en gammaldags app-låda.

Telefonen lär sig vilka appar du använder

Funktionen ultra memory är ytterligare en funktion utvecklad för att gynna ditt dagliga användande. Den gör att mobilen lär sig vilka appar du använder mest för att sedan anpassa minneshanteringen för ditt användarmönster. Det gör att just dina favoritappar startar snabbare än de annars gjort.

Direkt från låsskärmen kan du även starta många av de viktigaste apparna med ett snabbt klick. Till exempel miniräknare, ficklampa, qr-kodläsare och såklart kameran.

Det går att säga mycket om en mobil i en text, men långtifrån allt. Hur väl Honor 9 förenar skönhet med nytta upplever du bäst på egen hand. Så kom gärna in till någon av våra återförsäljare och prova själv.

OBS! Hela denna artikel är en annons av och från Huawei
Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid