Vi kör 3 olika tävlingar där du kan var med och delta i så många du vill och kan vara med och vinna i alla även om du vunnit i de tidigare!

Så många som 5 st av konsumentvärldens snabbaste SSD:er för totalt värde av 30 000 SEK, samt deltävlingspriser från Webhallen och Steam för ytterligare 6500 SEK står på spel.

Tävlingsätt (Välj det du föredrar, eller alla):
1. Facebook eller NHW – vinn en Intel SSD Optane 900p 280GB

Vad är ditt fetaste uppgraderingsminne av din dator?
Skicka in ditt bidrag i rutan nedan med din e-mail-adress eller skriv ditt bidrag i en kommentar på Facebook.

Exempel: Mitt fetaste minne var när jag uppgraderade från en enkärning Pentium 3 2GHz till en 4-kärning Q6600 överklockad 50% till 3,6GHz. Man kunde ha igång hela världen samtidigt kändes det som utan att datorn påverkades. Satt i timmar med tunga beräkningsprogram och körde flertrådade benchmarks och njöt av siffrorna. Q6600:n tickar fortfarande på i en gästdator i sina 3,6GHz. Kanske inte helt långsökt att jag idag jobbar med grabbarna på NHW  . //Andreas


Namn E-postadress

 

2. Spela CS:GO på Keita Gaming och tävla om både en Intel SSD 900p 480GB och en Intel SSD 900p 280GB – dessutom feta deltävlingspriser för tot. 6500 SEK. Du Tävlar här!

Det är 4 deltävlingar där du kan vinna fina priser i alla deltävlingarna med Intel SSD Optane 900p 480 GB som toppris i liga-finalen och en Intel SSD Optane 900p 280 GB som silverpris . Oavsett när du hoppar på i ligan kan du vinna fina priser från Webhallen.

3. Kommer du vara på DreamHack? – Vi kommer finnas på Stora scenen på Söndagen och bara genom att vara med i publiken har du chans att vinna Intel flaggskepps-SSD:er. Du får även möjlighet till en dejt med vår chefredaktör Anton och snacka nörderier.

Chanserna att för att vinna en av konsumentmarknadens snabbaste SSD:er har inte varit bättre – lycka till!

//Andreas
Event- och tävlings-koordinator på NHW.
PS: Gillar du våra tävlingar och nyheter – testa NHW:s nyhetsbrev – där får du veckans sammanfattning snyggt och prydligt varje torsdag DS.Villkor. Tävlingen arrangeras av NHW.se och har ingen anslutning till Facebook som företag. Tävlingen avslutas klockan 23:59 den 4 December 2017. Därefter utser en jury från NHW.se vinnaren i tävling 1. Tävling 2 och 3 presenteras i samband med DreamHack Winter 2017. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid