Idag firar vi World Backup Day och givetvis gör man inte detta bättre än att tävla ut en extern lagringslösning tillsammans med Toshiba.

Idag är det World Backup day och vi vill slå ett slag för vikten att hålla sig säker med en bra backup-lösning. Visste du att 30% av alla användare aldrig har säkerhetskopierat sin data, 1 av 10 datorer drabbas av virus varje månad eller att 113 telefoner blir stulna varje minut?

Undvik att förlora din data genom att göra backup och varför inte på en snygg och stilren Toshiba Canvio Premium med 1TB lagringsutrymme, en extern lagringslösning vi tävlar ut endast under World Backup Day.

Tävlingsreglerna är enkla, svara på våra backup-frågor och skriv upp dig på vårt populära nyhetsbrev – lycka till!

Namn E-postadress
Hur många har enligt statistiken aldrig säkerhetskopierat sin data?
Motivera varför du vill vinna en extern hårddisk från Toshiba och berätta gärna mer om dina egna backup-erfarenheter, roliga som sorgliga!

Backup-tips på World Backup Day

Oavsett om du vinner, se World Backup Day som ett startskott för dig att börja arbeta med din säkerhetskopiering. Börja med att göra en enkel checklista för att inte bli överväldigad av arbete, och du: Glöm inte att mobilen och plattan också skall hållas med återkommande backup!

Första och viktigaste regeln om backup är att faktiskt göra en backup och sätta en rutin för det. Det gör ont att bli av med sin mobil, men det är värre att bli av med sina minnen. Sköt om er och vårda er data!

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid