GeForce GTX 560 Ti 448 är ett nytt prestandagrafikkort från NVIDIA som med gener från toppmodellerna i GeForce GTX 500-familjen tar sikte på våra julstrumpor. En begränsad upplaga kommer att säljas under vintern i norden och vi har kikat närmare på tre av de mest intressanta korten.

Spelhösten, och nu vintern är en intressant tid för gamers med flera nya intressanta titlar på marknaden. Titlar som Battlefield 3, Call of Duty: Modern Warfare 3, The Elder Scrolls V: Skyrim och Batman: Arkham City har redan lanserats och den nya MMO-titeln Star Wars: The Old Republic ligger inför en lansering den 20:e december.

Det var länge sedan det hände så här mycket på spelmarknaden så tätt, och med julhandeln runt hörnet släpper NVIDIA ett nytt grafikkort på marknaden. Grafikkortet med det rätt så långa namnet heter GTX 560 Ti with 448 Cores och ska endast säljas i begränsad upplaga i vissa regioner. Att lanseringen sker i samband med den lukrativa julhandeln och släppen av stortitlar som de nämnda ovan, är inte ett sammanträffande.

GTX 560 Ti with 448 Cores, kort sagt GTX 560 Ti 448 blir lite av en filler på marknaden som även täpper till ett prisgap NVIDIA har i sitt utbud av grafikkort. NVIDIA har själva sagt att det endast ska existera på marknaden mellan två till tre månader vilket är varför man inte velat ge det ett eget produktnamn. Med detta sagt går vi över till vad det är för grafikkort det handlar om, och inte minst dess specifikationer!

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Isaac Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Isaac
Gäst
Isaac

Kommer en dator med ett nätagg på 500W klara MSI 560 TI Twin Frozr II, utan några ”skador”?
Är inte så hemma på detta med grafikkort etc.