Testresultat: NHSB Game, Office & Editor

Första diagrammet är en sammanställning av våra tre NHSB Client-tester (Game, Office och Editor). Baserat på den data vi hittills samlat ihop räknade vi ut ett medel för vad en normal SSD presterar. Det värdet motsvarar 100 procent. I diagrammet nedan har vi jämfört varje enhet med det värdet i respektive test och fått fram en bra sammanställning. Vi har inkluderat diagram för varje enskilt test längre ner.

Så länge det finns tillräckligt med NAND-flash för att fylla alla 8-kanalerna på Samsungs MJX-kontroller, ja då är det inget fel på prestandan hos Samsungs nya 860 Qvo. Den är inte riktigt lika snabb som 850 Pro/Evo eller 860 Ptro/Evo men det är inte långt ifrån. Den är fortfarande snabbare än MX500 och i princip alla andra SATA-enheter på marknaden. Det hade vart väldigt intressant att se hur 1TB modellen av 860 Qvo hade klarat det här testet.

Om vi tittar på de enskilda testerna ser vi att enheten klarar sig väldigt bra i Game och Office. Här är den lika snabb som Samsungs andra enheter i 850/860-serierna. Det är i editor testet som Qvo är något långsammare än de andra.

860 Qvo visar prova på bra resultat i tre av fyra tester. I slumpmässig läsning är enheten märkbart långsammare än alla de andra testade enheterna. Märkligt nog verkar det inte ha påverkat prestandan allt för mycket då 860 Qvo levererade bra resultat i alla NHSB-tester.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid