Prestanda

Första diagrammet är en sammanställning av våra tre NHSB Client-tester (Game, Office och Editor). Baserat på den data vi hittills samlat ihop räknade vi ut ett medel för vad en normal SSD presterar. Det värdet motsvarar 100 procent. I diagrammet nedan har vi jämfört varje enhet med det värdet i respektive test och fått fram en bra sammanställning. Vi har inkluderat diagram för varje enskilt test längre ner.

T-Force Cardea går ut relativt starkt och är faktiskt snabbast av de tre Phison E7-enheterna som vi hittills testat. Den är också snabbare än Intel 600p, Adata SX8000 och WD Black. Å andra sidan så är Samsungs 960 Pro och Evo, Toshiba RD400 och Intel 750 fortfarande rejält mycket snabbare.

  Trots att det skiljer så mycket i storlek mellan T-Force Cardea och de andra två Phison E7-enheterna, så presterar de väldigt lika. T-Force Cardea presterar väldigt bra vid slumpmässig skrivning men även sekventiell skrivning fungerar väldigt bra.

Se där! Teamgroups enhet blir den första Phison E7-enheten som lyckas ta sig över 10 000 IOPS. Något som endast några få enheter har klarat av. Det är tydligt att denna enhet är något snabbare än de andra Phison E7-enheterna.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid