Summerat omdöme

Vår resa börjar nå mot sitt slut, och trots lite vågor så ror vi vår robusta båt bekvämt i hamn. Vortex Pok3r Limited Edition var för oss en fot in i finrummet för att få uppleva vad premiumsegmentet har att erbjuda, på riktigt.

Omdöme: Vortex Pok3r Limited Edition

Var ska vi börja? Vortex Pok3r Limited Edition är ett väldigt sällsynt fall, där vi faktiskt får leta efter brister med ljus och lykta. Pok3r LE är utan överdrift en tung pansarvagn, det kan vara ett av de bäst byggda tangentborden direkt ur fabrik. Ingen detalj är bortglömd och Vortex val av komponenter rättfärdigar priset.

Med kraftfulla programmeringsmöjligheter, smart funktionslager och byggkvalité som utstrålar premium kan vi med gott samvete rekommendera Vortex Pok3r LE till de som är villiga att betala vad det smakar. Pok3r LE är inte ett billigt tangentbord, och formfaktorn är definitivt inte för alla, men för De som vill ha bland det bästa på dagens marknad i ett kompakt, ergonomiskt och exceptionellt robust format så behöver Ni inte leta längre än Vortex Pok3r LE.

Vortex Pok3r LE är dock inte utan brister, om än små. Det enda vi har att anmärka på gällande byggkvalité är valet att använda miniUSB över USB Typ-C för anslutningsporten, samt att vårt exemplar med tiden utvecklade ett gnisslande ljud från stabilisatorerna. Stabilisatorerna var enkla att åtgärda och vi hittar inga rapporter från andra användare med liknande upplevelser, och miniUSB är en standard för anslutning i tangentbord. Summa summarum, tangentbordet är nästintill felfritt bortsett från ett par petitesser.

Vortex Pok3r LE
9.2 Expertomdöme
0 Läsaromdöme (0 röster)
BrytareCherry MX Brown
BelysningRGB
Fördelar
Metallpansarvagn
Kraftfull programmering
RGB med frostad akryl
Nackdelar
Brant inlärningskurva
Priset i Norden
Bra att veta
Stöd för avancerad programmering med upp till 32 kommandon per tangent
Funktionalitet9.5
Kvalitetskänsla9.7
Komfort8.5
Pris
Fr. 1790 kr
Lämna/Läs läsaromdöme
Vad läsare tycker... Logga in för att lämna omdöme
Sortera:

Bli först att lämna ett omdöme.

User Avatar
Verifierad
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Visa mer
{{ pageNumber+1 }}

Extra tack till Maxgaming.se som hjälpte redaktionen med testexemplar!


Marknadsanalys 2018-05-08

Dagens marknadsanalys skiljer sig inte mycket från vår senaste rapport, men vi har ett väldigt spännande testschema framför oss. Det vankas fler unika brytare i vår testbänk med fokus på skrift och kontorsanvändning – sedan har vi Computex runt hörnet.

Lugnet före stormen beskriver dagens marknadsanalys bra, det är mycket spännande som händer framöver!

Svenska Tangentbordsguiden 2.0

Missa inte våra andra tangentbordstester och matnyttiga artiklar om just brytare och tangentbord. Vi ger er djupdykande och ärliga tester av marknadens hetaste produkter allt samlat på ett och samma ställe.

Svenska Tangentbordsguiden 2.0

4
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AlexEmir MulahalilovicJackbob Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Jackbob
Medlem
Jackbob

Hallå där Emir! Uppskattar era genomgående tester på Nordichardware, inte bara tangentbord men alla möjliga olika produkter!

Men har en snabb fråga, i mars så testade du ett Varmilo-tangentbord, MA105C. Och skulle vilja köpa ett sådant då jag börjar bli extremt trött på dessa plastiga skittangentbord, men jag kan inte hitta information nånstans om det utöver folk som testat det? Finns ingenstans att köpa och inte heller hittar jag något på deras hemsida? I artikeln stod det tillgänglighet i början av april men som sagt…

Alex
Gäst
Alex

jeg vil hadette tastaturett.. men finner det ikke noen steder! 🙁