Testresultat: NHSB - Virtualization

Det sista NHSB-testet är det vi kallar Virtualization. Det här är det överlägset tyngta testet som vi har i vår testsvit och billigare enheter tappar ofta luften totalt. Det här testet är inspelat på en Hyper-V server som kör totalt 6 stycken virtuella maskiner som dessutom har lite för lite RAM-minne (vilket gör att en del måste cachas till disk istället, vilket ökar belastningen). Det här är också det test som har överlägset högst QD, vilket borde gynna NVMe-enheter och enterprise-enheter. NHSB-Virtualization skriver 166 GB och läser 181 GB.
Återigen en jätteökning för MX500 jämfört med MX300. MX300 hade problem med väldigt hög latens när enheten var full och det gjorde att enheten tappade rejält i de tyngre testerna. Det verkar som om Crucial har lagt tid på det och det är tydligt att MX500 är en enhet som klarar av betydligt tyngre belastning än vad MX300 gjorde.

Större SLC-cache spelar återigen en stor roll i hur bra enheten presterar. Dock ser vi att 1TB modellen har högre max-latens. Det verkar som att det finns en risk för pikar på den större 1TB modellen. Dock fortfarande helt Ok resultat med tanke på hur tung belastning vi utesätter enheten för.

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Gustav GagerGlaring_Mistake Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Glaring_Mistake
Medlem
Glaring_Mistake

Om jag kommer ihåg rätt så låter siffran 4 i en del asiatiska språk likt död och därför går ofta företag över från 3xx till 5xx istället för 4xx.
Skulle tro det är anledningen till att det inte kommer någon MX400.