Testresultat: NHSB - Office

Till skillnad från NHSB Game, så är Office ett betydligt tyngre test. Det här testet är baserad på flera dagars intensivt kontorsarbete (primärt Microsofts Office-svit). NHSB Office är också betydligt mer skrivintensivt och skriver hela 23,79 GB och läser nästan lika mycket, 23,2 GB.

Direkt när vi går över till mer skivintensiv belastning så visar 900p vart skåpet ska stå. Samsungs 960 serie är fortfarande överlägsen alla andra enheter men 900p är i en helt annan liga och är 50% snabbare än närmaste konkurrent.

Intressant nog så ser vi att 900p inte är högst upp i alla diagram. Vi tror att det beror på att många av NAND-enheterna använder DRAM för att buffra en del skrivningar och DRAM är fortfarande snabbare än Xpoint. Men tittar man på medel över alla IO så är det de båda 900p-enheterna som är snabbast.

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Gustav Gager Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Tackar så mycket för detta bus-spännande test! Mycket trevlig läsning, måste tillstås. Har väntat på att en hårdvaru-väbbsida ska titta på U.2-versionen av 900P, då jag är väldigt intresserad av att ploppa i en sådan i min nya PC.

Med detta i åtanke hade det såklart också varit mycket intressant att fått se insidan av det där fina helgjutna 2.5″-chassit… Nå, mina Herrar, vad sägs om en liten centerfold-striptease? 😀