Testresultat: NHSB - Editor

NHSB Editor är ett test som fokuserar på videoredigering och här är andelen läsning lite större igen. Här läser vi 111,94 GB och skriver 63,56 GB. Det här testet är större och längre än andra, vilket också gör det tyngre än de andra två. Här brukar vi kunna se de lite billigare enheterna tappa i prestanda jämfört med de dyrare.
Vårt video-redigeringstest lägger ännu mer vikt på skrivprestanda och 900p drar ifrån ännu mer. Nu är avståndet ner till 960 Pro nästan 100%. Intel 900p är nästan dubbelt så snabb som Samsung 960 Pro i det här testet.

Precis som i förra testet så ser vi att snittlatsensen är lägst för båda 900p-enheterna men att flera andra enheter har lägre ”max IO”. Den är dock med däruppe och slåss.

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Gustav Gager Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Tackar så mycket för detta bus-spännande test! Mycket trevlig läsning, måste tillstås. Har väntat på att en hårdvaru-väbbsida ska titta på U.2-versionen av 900P, då jag är väldigt intresserad av att ploppa i en sådan i min nya PC.

Med detta i åtanke hade det såklart också varit mycket intressant att fått se insidan av det där fina helgjutna 2.5″-chassit… Nå, mina Herrar, vad sägs om en liten centerfold-striptease? 😀