Testresultat: Robocopy

Robocopy är ett annat test som vi kört länge och här fokuserar vi på en enhets sekventiella prestanda. Vi har totalt sju stycken olika robocopy-test. Två använder sig av stora ISO filer, två av medelstora MP3/FLAC-filer och två använder sig av små filer som är allt ifrån HTML-filer till DLL-filer.

I första testet så tar vi testfilerna från Large och medium testerna, och bara gör en kopia på dem. På det sättet får den testade enheten både läsa och skriva samtidigt. I nästkommande 6 tester så testar vi läs- och skrivprestanda separat från varandra.

Tack vare en väl fungerande SLC-cache så lyckas A1000 leverera bra resultat även med lite större mängd filer som kopieras. Den klarar testet betydligt bättre än WD Black (2017) och Intel 600p. Vi tror även att enhetens 3D-TLC har ett finger med i spelet.

Som vi sett tidigare så verkar A1000 tappa i läsprestanda men lyckas något bättre med skrivning. Även om det inte är något fartmonster med PCIe-mått, så levererar den betydligt bättre siffror än alla SATA-enheter på marknaden.

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Gustav GagerDr No Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Dr No
Gäst
Dr No

”MTBF 1 000 000 Hours”

Det är ju klar vinst redan där!