Testresultat: NHSB Client

Våra klient tester består av våra klassiska NHSB-Game, NHSB-Office och NHSB-Editor test. Dessa tester är primärt fokuserade på läsprestanda (både sekventiell och slumpmässig). Det gör att även långsammare TLC-enheter kan prestera dugliga resultat. I Editor-delen så är det mer fokus på skrivning och dessa brukar dra ner TLC-enheternas resultat. Men om det är något diagram som du ska basera ditt köp på, så är det detta. Som vanligt så går det att se resultatet från varje enskilt test, längst ner.

I vårt klienttest så är SU800 inte något vidare och lägger sig på en ganska konsekvent låg nivå. Det ser onekligen ut som att det finns betydligt snabbare SSD-enheter än SU800 om man är ute efter en enhet som ska klara vardagsbelastningen. Vad som är märkligt här, är att 512GB-modellen är långsammare än 256GB. Båda enheterna är dock betydligt långsammare än alla MX300-enheter som vi har testat.

Om vi tittar på de individuella testerna så ser vi att anledningen till att 512GB-modellen är långsammare totalt sätt, är för att enheten tappar rejält med fart i vårt Office-test. Vi har gjort om testet flera gånger och fått väldigt inkonsekventa resultat. Det ser ut som om SU800 har samma problem som SX8000 och ger väldigt inkonsekventa resultat.

Annons
Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid