I veckans avsnitt av TechBubbel pratar vi om OnePlus, Xiaomi och Honor. Vad händer i kriget om mellanklassen när flaggskeppsmobilernas priser skjuter i taket? Hur mycket är det rimligt att betala för en film, vad sägs om 24 miljoner? Högsta domstolen sätter ribban för straff mot piratkopieringssajter.

Spela TechBubbel #011 – 24 miljoner för 9 kronors-film

Veckans ämnen

00:02:08 – Mellanklassmobilernas intåg
00:33:52 – 24 miljoner för Maria Wern
01:04:46 – När blev batterier så bra?
01:20:52 – Lyssnarbrev
01:24:01 – Veckans Facepalm
01:25:04 – Veckans bubbel

Vi vill höra från dig! Har du frågor, förslag på ämnen eller bara vill säga något, skicka ett mail till techbubbel@surfa.se.

Missade du förra avsnittet? Lyssna på det här!

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Morkul Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Peter Axel Wive Söderström

Angående styrning av hörlurar så måste jag säga att Marshalls fysiska lilla knapp funkar mycket bättre än allt annat jag provat. Ett par frostiga lovikkavantar är inget problem.

Morkul
Medlem
Morkul

Lite sen kommentar jag vet, har helt enkelt inte haft tid att lyssna på er fören nu. Angående Google censuren och GDPR som jag kommenterade så är det faktiskt så att från och med den 1 januari i år så finns det lag stöd för att tvinga utgivare att korrigera eller ta bort artiklar. Tryckfrihetsförordningen är tämligen hård vad som gäller publicering av uppgifter som rör privatpersoner. Även innan lagändringen så fanns det stort utrymme för att få sina uppgifter borttagna. Se bara på det målet som JK just nu driver mot 16 olika publicister. Slutsats: Ju du kan gå… Läs hela »