HX har varit en av Corsairs mest populära nätaggregatsserier, vars paradnummer tidigare främst var dess semimodularitet innan helmodulära AX-serien lanserades. Nu är HX tillbaka i form av HXi, med helmodulära kablar, 80+ Platinum och digital övervakning via Corsair Link.

Med nya HXi-serien blåser Corsair nytt liv i den populära HX-serien, och den här gången har Corsair lagt mest fokus på ljudnivå och smarta finesser via Corsair Link. Link är det system Corsair har infört som låter användaren övervaka och styra sin dator via en enda mjukvara, och Link finns idag implementerat i allt från fläktkontroller, processorkylare och nätaggregat.

Corsair HXi kommer finnas i 750 watt, 850 watt och 1 000 watt, samma effekter som den klassiska HX-serien. Samtliga modeller är 80+ Platinum-certifierade och helmodulära, till skillnad från klassiska HX som var semimodulära med 80+ Silver, och ska enligt Corsair dessutom vara tystare än den nuvarande flaggskeppsserien AX och AXi.

Dessvärre har vi inte fått några prisuppgifter på några av aggregaten ännu, men leveranser bör inledas runt mitten av nästa månad.


Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid