AMD:s ryktade lansering av Radeon RX 6950 XT, RX 6750 XT och RX 6650 XT ser ut att kunna vara riktigt nära. Detta då flera butiker redan har listat enheterna eller visat marknadsföringsmaterial för grafikkorten i förväg.

Under en tid har AMD ryktats förbereda ännu en RDNA 2-baserad lansering innan vi får se grafikarkitekturen RDNA 3 göra entré. Denna lansering skulle inkludera tre nya grafikkort vid namn Radeon RX 6950 XT, RX 6750 XT och RX 6650 XT. Nu kommer allt mer bevis som tyder på en stundande lansering fram.

Först ut har vi återförsäljaren Canade Computers & Electronics som förvisso inte har listat produkterna i sitt sortiment men som har haft marknadsföringsmaterial uppe på sin hemsida. Mycket riktigt nämner den samtliga tre grafikkort som cirkulerat i rykten under den senaste tiden.

I Frankrike har återförsäljaren PlanetCommerce21 listat flera olika kommande varianter från Asus baserade på de kommande grafikkorten. Tyvärr listar man inga specifikationer eller information om grafikkorten. Hemsidan saknar även produktbilder för enheterna. Något som indikerar en lite för tidig publicering av produktsidorna. Det pekar däremot på att vi förmodligen har en lansering att se fram mot inom kort.

AMD har fortfarande inte avtäckt dessa grafikkort officiellt. Däremot har det ryktats att lanseringen kommer att äga plats om en vecka den 10 maj. Skulle detta rykte visa sig stämma behöver vi förmodligen inte vänta så värst länge på att få tag på officiellt information angående grafikkortens specifikationer, lanseringsdatum och prislappar.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid