Antec fortsätter expandera sin armada med nätaggregat riktade mot datorspelare och entusiaster, nu med ytterligare modeller tillhörande sin High Current Gamer M-serie. Det är två nya modeller som utannonserats, båda semimodulära, på 750 respektive 850 watt.

Med sin serie nätaggregat riktar sig Antec främst mot datorspelare och ensusiaster, som med dagens marknad för egenmonterade datorer blir en ganska bred målgrupp. De två nya modellerna heter HCG-750M samt HCG-850M där namnet antyder respektive effekt.

Nätaggregaten är semimodulära, det vill säga att 24-pins ATX-kabeln samt 8-pins CPU-strömkabeln är permanent monterade, medan övriga kablar så som SATA, Molex och PCI Express kan anslutas valfritt. Båda modellerna är utrustade med 135-millimetersfläktar med vita lysdioder, som kan stängas av med en inbyggd strömbrytare.

HCG-750M HCG_850-M

Aggregaten är gjorda för att köras i 50 grader celsius och bygger på två 12-voltslinor. De är 80 Plus Bronze-certifierade och ska vara byggda med endast japanska kondensatorer.

Antec HCG-750M och HCG-850M levereras med 5 års garanti och är redan på väg ut i handeln, 750-wattsmodellen för omkring tusenlappen och 850-wattsmodellen fö runt 1 200 – 1 400 kronor inklusive moms.


Relaterade nyheter

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid