usb3kontaktAntec har beslutat sig för att skeppa gratis USB-adaptrar till de konsumenter som köpt tillverkarens senaste datorchassi Antec P280 samt Eleven Hundred. Riktat mot de användare som inte har stöd för den nyare USB 3.0-adapter som sitter i Antecs chassi.

Antec har som de flesta stora chassitillverkare anammat den nya USB 3.0-standarden. De frontmonterade USB-portarna kopplas till moderkortet med en standardiserad USB 3.0 kabel, som tyvärr inte är bakåtkompatibel med vanliga interna USB 2.0-portar. Vilket är något som flera användare uppmärksammat Antec på och nu fått tillverkaren att skeppa en gratis USB-adapter till de kunder som visar upp ett kvitto på sitt chassi.

De användare som redan införskaffat sig ett moderkort med intern USB 3.0 koppling kan givetvis också höra av sig, även om USB-adaptern endast behövs när man kopplar de frontmatade portarna till en USB 2.0-kontakt. De konsumenter som vill komplettera sina chassi med en USB-adapter ska kontakta Antecs RMA-support på följande e-postadress och efterfråga en intern USB 3.0 till USB 2.0 adapter.

anteccases

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid