Tidigare rykten om att hårdvarutillverkaren Asrock ger sig in på grafikkortsmarknaden bekräftas nu med en video som avtäcker grafikkortsserien Phantom Gaming.

Får två veckor sedan rapporterade DigiTimes att hårdvarutillverkaren Asrock kan vara på väg att försöka slå sig in på grafikkortsmarknaden. Dessa grafikkort ryktades baseras på grafikkortsprocessorer från AMD och det spekulerades även kring att fokus skulle ligga på utvinning av kryptovalutor.

Nu har Asrock släppt en kort video som introducerar tillverkarens grafikkortsserie ”Phantom Gaming”. Videon avslöjar inte exakt vad för grafikkortsmodell det är som visas upp, men det ser ut att vara en kylare utrustad med två fläktar och tar upp två expansionsplatser. Även strömförsörjning genom en ensam 8-pins kontakt visas i videon.

Än så länge är detta all information som Asrock har släppt angående sina kommande grafikkort. Ryktet är bekräftat, men det återstår att se när dessa modeller hittar ut till butiker samt vilka modeller det rör sig om och vilka områden Phantom Gaming dyker upp i.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid